Kullanıcı Hikayeleri

Sizden Gelen Hikayeler – 07

İkinci bahar gerçek ……
58 yaşında erkek S..
İlk evliliğimi yaptığımda 28 yaşındaydım, eşimle aynı yaştaydık. Birlikte iş kurduk hem çalışıp hem de çok eğleniyorduk. Hayata aynı taraftan bakıyorduk tek bir konu hariç. ???? Ben çocuk isterken eşim çocuk istemiyordu. İşleri büyüttük gezdik, tozduk 8 sene süren bir evliliğimiz oldu. Ama çocuk konusu hep kavga sebebimiz oldu.Elimde olan biten her şeyi eşime verdikten sonra boşandık ….
10 sene depresyon ,mutsuzluk ve yanlış ilişkilerle geçen günlerin ardından , bir arkadaşımın yemek davetinde onunla tanıştım… ilk görüşte aşka inanır mısınız? Ben hiç inanmazdım.
Benden 10 yaş küçüktü ,ama o akşam yemek hiç bitmesin istedim.
Ergenler gibi geç saatlere kadar telefonda konuşmalar, mesajlaşmalar, her gün buluşmalar ..
Çok kısa sürede anladım ki ömrümün geri kalanında ondan ayrı kalmak istemiyorum , çok kısa sürede ona evlenme teklif ettim , çok kalabalık olmayan aile ve dostlarla sade bir törenle evlendik.
O gün bugündür her gün yeniden aşık olduğumuz günler yaşıyoruz.
Herkesin yeniden aşkı bulması dileği ile…

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu